Uvijeti poslovanja - Kamagra Hrvatska ®

PROIZVOD
Kamagra gel nužno je koristiti u skladu sa uputama navedenim na stranicama Kamagra Hrvatska ®. Prodaja Kamagra gela je striktno zabranjena osobama mlađim od 18 godina. Kamagra gel nužno je čuvati na razini sobne temperature (ispod 30c) kako bi zadržao svoju maksimalnu potentnost . Proizvod obavezno držite van dosega djece.

NARUDŽBE
Sve narudžbe naručene od ponedjeljka do petka do 13:00h biti će isporučene isti dan. Narudžbe izvršene nakon 13:00h, vikednom ili praznikom isporučujemo prvi radni dan u tjednu. Ukoliko želite otkazati narudžbu slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese na info@genericspharmacyonline.com

PLAĆANJE POUZEĆEM
Sve pošiljke su poslane isključivo s otkupnom vrijednosti, što znači da pošiljku plaćate isključivo prilikom preuzimanja.

IZUZIMANJE OD ODGOVORNOSTI
Kamagra Hrvatska ® je tehnološka platforma koja omogućuje korisnicima edukativan sadržaj vezan za sredstvo za potenciju Kamagra gel u svrhu liječenja erektilne disfunkcije ili poboljšanja seksualnih performansi te ljubavnih odnosa. Tehnološka platforma kao takva služi isključivo općem informiranju te navedene informacije nisu alternativa savjetovanju s liječnikom ili farmaceutom. Ukoliko smatrate da vam je potrebna liječnička pomoć, savjetujemo vam da se što prije obratite svojem liječniku ili farmaceutu. Kamagra Hrvatska ® ne odgovara za informacije proizašle putem osobnih mišljenja i komentara pojedinaca u vidu recenzija te se u potpunosti izuzima iz bilo kakve odgovornosti koja proizlaze iz navedenih informacija.

ZAŠTITA I ENKRIPCIJA OSOBNIH PODATAKA
Kamagra Hrvatska ® obavezuje se na zaštitu podataka u skladu sa zakonima te ih koristi isključivo u svrhu lakšeg komuniciranja te brže i efikasnije realizacije dostave. Svi podatci su zaštićeni SSL Enkripcijom te kao takvi nikada neće biti predani neovlaštenim osobama ili marketinškim agencijama u svrhu nasilnog oglašavanja (SPAM).

KONTAKT
Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte putem kontakt formulara pri dnu naše stranice ili na mail info@genericspharmacyonline.com