Besplatna i brza dostava

Dostava unutar 1-3 radna dana

Zadovoljstvo svakog našeg kupca nam je na prvom mjestu. Iz tog razloga smo uložili sav trud i znanje u razvijanje najefikasnijeg logističkog rješenja kako bi omogućili našim kupcima uživanje u intimnim trenutcima u najkraćem mogućem roku. Na taj način se trudimo dostaviti svaku narudžbu unutar 1-3 radna dana od trenutka narudžbe na vašu adresu ili poštanski ured.

Besplatna dostava
Team Kamagra Hrvatska odlučio je pokloniti BESPLATNU DOSTAVU na svaku narudžbu svim svojim kupcima. Što znači da prilikom preuzimanja paketa vaš jedini trošak je cijena proizvoda.

Dostavljate li Poste-Restante?

Ukoliko želite naručiti Kamagra gel na željenu poštu (Poste Restante) u kontakt formularu pod „Adresa“ napišite Poste Restante, te saznajte točan poštanski broj željenog ureda gdje želite da Vam paket bude dostavljen.

Napomena: Obavezno navedite ispravne kontakt podatke kako bih vas pravovremeno obavijestili o dospijeću vaše pošiljke.

Kada mogu očekivati dostavu?

U većini slučajeva ako se radi o većim gradovima ili mjestima, paket će biti dostavljen na Vašu adresu unutar 1-3 radna dana.

Ukoliko se paket dostavlja na otok u tom slučaju minimalni rok za isporuku je 2-4 radna dana. Isto pravilo se odnosi na dostavu paketa za Dubrovnik i okolicu Dubrovnika.

U slučaju da paket ne primite unutar 5 radnih dana molimo vas da nas kontaktirate na e-mail:
info@genericspharmacyonline.com sa sljedećim podatcima:
Ime i Prezime:
Adresa:
Poštanski broj:
Grad:
Kontakt telefon: