Politika zaštite privatnosti - Kamagra Hrvatska ®

POLITIKA PRIVATNOSTI

Ova pravila o privatnosti objašnjavaju kada i zašto Kamagra Hrvatska ®  i web stranica Kamagra Hrvatska ®   prikupljaju osobne podatke i / ili podatke o ljudima koji posjećuju našu web stranicu, kako ih koristimo i  kako se vaši podaci čuvaju na sigurnom.

Korištenjem naše web stranice pristajete na to da ste obvezani ovim Pravilima.

Sva pitanja u vezi s ovom politikom i našom praksom privatnosti treba poslati e-poštom na info@genericspharmacyonline.com

KOJE SE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?

Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati vaše ime, adresu, e-adresu, IP adresu i podatke o tome sa koje stranice pristupate i kada i na kojoj vrsti preglednika / uređaja.

Neke usluge mogu zahtijevati da nam dostavite svoje osobne podatke. Na primjer, adresa e-pošte za stvaranje računa i detalji za kontakt i adresa za dostavu vaših kupnji. Ako odlučite zadržati ove podatke u takvim slučajevima, možda nećete moći pristupiti određenim područjima ili izvršiti određene radnje na našoj web stranici.

KAKO SE KORISTE VAŠE INFORMACIJE?

Vaše podatke možemo koristiti za:

• Poboljšanje našeg proizvoda, usluge, web stranice i komunikacije

• Ažurnije komunikacije – poput ažuriranja narudžbi i komunikacije putem e-pošte

• Obavještavanje o promjenama naših usluga

Vaše ćemo osobne podatke čuvati na našim sustavima onoliko dugo koliko je potrebno za odgovarajuću aktivnost.

TKO IMA PRISTUP VAŠIM INFORMACIJAMA?

Vaše podatke mogu pregledati ovlaštene osobe unutar naše organizacije. Nećemo prodavati ili iznajmljivati vaše podatke trećim stranama bez vašeg pristanka. Nećemo dijeliti vaše podatke s trećim stranama u marketinške svrhe bez vašeg pristanka.

VAŠA PRAVA

Nećemo vas kontaktirati u marketinške svrhe e-poštom, telefonom, tekstualnom porukom ili poštom, osim ako prethodno niste dali svoj pristanak. Ako ne želite primati marketinške materijale od nas, kliknite na link „odjava“/“unsubscribe u porukama e-pošte ili nas kontaktirajte e-poštom na: info@genericspharmacyonline.com

AŽURIRAJTE SVOJE INFORMACIJE

Imate pravo zatražiti pristup informacijama koje imamo o vama. To možete učiniti e-poštom na info@genericspharmacyonline.com Da bismo udovoljili vašem zahtjevu, možda ćemo od vas tražiti da potvrdite / dokažete svoj identitet. Vaši će vam se podaci poslati e-poštom, osim ako nije drugačije zatraženo.

Ako želite da izmijenimo ili ispravimo podatke koje imamo o vama, kontaktirajte nas putem gore navedenog maila kako bismo ih ažurirali.

ZAŠTITA PODATAKA

Imamo uspostavljene postavke i sigurnosne značajke kako bismo zaštitili vaše podatke nakon što ih primimo. Svi osjetljivi podaci su šifrirani su i zaštićeni. Web stranica Kamagra Hrvatska ® zaštićena je SSL enkripcijom koja se može vidjeti putem ikone ‘lokota’ u vašem pregledniku.

Neosjetljivi detalji (poput adrese e-pošte) prenose se putem Interneta i to nikada ne može biti zajamčeno kao 100% sigurno. Kao rezultat toga, iako se trudimo zaštititi vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti sigurnost bilo kojih podataka koje nam prenosite, a to činite na vlastiti rizik. Nakon što primimo vaše podatke, činimo sve da osiguramo njihovu sigurnost na našim sustavima.

Ako su osobni podaci ugroženi nakon kršenja sigurnosti, Kamagra Hrvatska ® će odmah obavijestiti kupce.

KORIŠTENJE KOLAČIĆA (Cookies)

Kao i mnoge druge web stranice, i web stranica Kamagra Hrvatska ®  koristi kolačiće. ‘Kolačići’ su mali dijelovi podataka koji se šalju na vaše računalo i pohranjuje se na vaš tvrdi disk kako bi vas navedena web stranica prepoznala kad ju posjetite. Oni prikupljaju statističke podatke o vašim radnjama i obrascima pregledavanja i ne identificiraju vas kao pojedinca. Na primjer, možemo koristiti kolačiće za pohranu željenih zemalja. To nam pomaže poboljšati našu web stranicu i pružiti personaliziraniju uslugu.

Kolačiće je moguće isključiti postavljanjem postavki preglednika. Za više informacija o tome kako isključiti kolačiće na računalu, posjetite web mjesto za podršku vašeg preglednika. Isključivanje kolačića može dovesti do gubitka funkcionalnosti prilikom korištenja naše web stranice.

PREGLED OVE POLITIKE

Redovito ažuriramo politiku zaštite privatnosti u skladu sa aktualnim zakonima o zaštiti osobnih podataka (GDPR). Ova članak zadnji put je ažurirana 26. lipnja 2020.