Što je Kamagra gel?

Što je Kamagra gel?

Kamagra gel je najpopularnije sredstvo za liječenje erektilne disfunkcije ili poboljšanje seksualnih performansi. Za razliku od teško probavljivih tableta za potenciju, vrećice Kamagra gela mogu se jednostavno istisnuti na žlicu i lako progutati. Kamagra gel je klinički testiran i odobren proizvod koji se  proizvodi u labaratorijma jedne od najvećih farmaceutskih kompanije današnjice, Ajanta Pharma-e. Zbog svog inovativnog pristupa Ajanta Pharma je omogućila svojim korisnicima laške i ugodnije konzumiranje sredstva za potenciju kroz mjenjanje njegovog agregatnog stanja te dodavanje različitih aroma i okusa.

Kamagra gel

Prednosti Kamagra gela

Kamagra gel se brže apsorbira u tijelo, što omogućuje korisnicima brže djelovanje te mogućnost postizanja pune i tvrde erekcije točno onda kada im je to potrebno, te učinkovito djeluje 4 – 6 sati, iako mnogi liječnici opće prakse prijavljuju i dulja djelovanje što vam daje više nego dovoljno vremena da ispunite sva očekivanja prilikom seksualnog odnosa.

Sastav Kamagra gela

Aktivni sastojak Kamagra gela je sildenafil citrat. Pripada PDE-5 vazodilatatorima. Djeluju na način da šire krvne žile; posebno oko genitalnog područja, te zauzvrat omogućuje jači protok krvi do penisa kako bi omogućili tvrđe i postojane erekcije. Također važno je napomenuti da Kamagra gel nije afrodizijak i da je za razvoj uspješne i tvrde erekcije potrebna seksualna stimulacija. Ukoliko niste seksualno stimulirani sa sigurnošću vam potvrđujemo da vam kamagra gel neće uzrokovati ne željene erekcije.

Kako konzumirati Kamagra gel?

Da biste ostvarili najbolji učinak, pažljivo pročitajte sljedeće.

• Sigurna naznačena doza Kamagra gela je 100mg unutar 24h

• Postati učinkovit 10-15 minuta nakon uzimanja

• Učinkovito vrijeme djelovanja je 4 – 6 sati

• Izbjegavajte velike ili masne obroke onda kada namjeravate uzimati

• Alkohol će smanjiti učinkovitost