Kako koristiti Kamagra gel?

SASTAV KAMAGRA GEL

Jedna vrećica sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i dr.)

 

DJELOVANJE KAMAGRA GEL

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje cikličnog GMP u cavernusumu penisa. Lijek nema direktno relaksantno djelovanje, već potencira relaksantno djelovanje azot monoksida (NO) u kavernoznom tijelu.

Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil potiče PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncentracija u cavernosumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko djelovanje lijeka. 

 

KAMAGRA GEL DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE

Kamagra gel smiju koristiti svi stariji muškarci od 18 godina. Kamagra gel nije namjenjen za djecu i žene.

Tko ne smije koristiti Kamagra gel?

Ne uzimajte Kamagra gel ako:

-ste u prošlosti imali alergijsku reakciju na sildenafil (Viagra) ili bilo koje druge lijekove
-uzimate lijekove nazvane nitrati za bol u prsima
-imate ozbiljan problem sa srcem ili jetrom
-ste nedavno imali moždani udar ili srčani udar
-imate nizak krvni tlak
-imate rijetku nasljednu bolest očiju, poput retinitis pigmentosa

Ukoliko prvi put koristite Kamagra gel preporučena doza je četvrtina(25mg) ili polovina(50mg) vrećice. Nakon toga ukoliko Vam je potrebno možete povećavati dozu do maksimalnih 100mg/1 vrećica unutar 24h.

NAPOMENA: Zabranjeno je konzumirati više od 100mg/1 vrećice unutar 24 sat.

Najbolje vrijeme za konzumiranje Kamagra gela je minimalno 15min ili max 60min prije seksualnog odnosa.

Preporučena dnevna doza za starije pacijente je polovica sadržaja vrećice – 50mg (Pola vrećice).

Doza za zdrave pacijente koji žele povećati svoju izdržljivost u krevetu je također – 50mg (Pola vrećice).

Način primjene Kamagra gela: vrećice su namjenjene za oralnu primjenu, željena doza iz vrećice se popije odjednom. Kamagra gel se uzima 15-60 minuta prije seksualne aktivnosti. Željenu dozu iz vrećice, popiti odjednom. Maksimalno je dozvoljeno konzumirati samo jednu vrećicu dnevno(100mg). Izaziva erekciju isključivo kada ste seksualno stimulirani, ne izaziva erekciju ako niste seksualno uzbuđeni.

Djelovanje započinje 10-20 min poslije uzimanja. Poslije obilnog obroka, potrebno je više vremena za djelovanja lijeka. Lijek čuvajte na temperaturi do 30°C, izvan dometa djece.

Ne koristite ga poslije isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakiranju.

ROK UPOTREBE KAMAGRA GELA

Označen na originalnom pakiranju. U trajanju od 3 godine.

Kako prepoznati originalan Kamagra gel? 

Svaki originalan prozvod mora biti obilježen reflektirajućom hologramskom naljepnicom. Logo je izveden u reljefnom obliku što znači da na dodir morate osjetiti blagu izbočinu ili udubljenje. U desnom doljnjem kutu nalazi se natpis Ajanta koji je također na dodir malo izbočen (ukoliko zagrebete sa noktom osjetit će te razliku između natpisa Ajanta i površine oko natpisa). Svaka kutija posjeduje odgovarajući rok trajanja u periodu od 3 godine. Kutija je zatvorena sa Ajanta naljepnicama, te posjeduje upute sa informacijama o proizvodu kao što su nuspojave, način konzumiranja, te sastav proizvoda ili je samo označena sa crvenom crtom koja je indikator da se proizvod mora koristiti točno po navedenim koracima koji se nalaze na našoj web stranici. Na dnu je vidljivo otisnut bar-code. Sadrži 7 doza sljedećih okusa: jagoda,vanilija, karamela, ananas, naranča, banana, crni ribizl.