Kako prepoznati originalan Kamagra gel?

Vaša sigurnost nam je na 1. mjestu

Pri odabiru generičkih lijekova treba biti oprezan u odabiru manje poznatih brandova, jer neke od njih regulatorne agencije ne odobravaju i možda nisu u skladu sa odgovarajućim standardima kvalitete.

Stoga Kamagra gel je nesumnjivo prvo i najbolje alternativno rješenje za sredstvo za potenciju jer je najšire testiran u kliničkim ispitivanjima,a još je važnije što su ga tijekom godina testirali milijuni zadovoljnih korisnika. Ujedno zbog svoje jedinstvene formule i agregatnog stanja u kojem se nalazi (tekućine/gela) Kamagra gel je najmanje ekonomski isplativ lijek za krivotvorenje što uljeva dodatnu sigurnost i pouzdanje u podrijetlo i kvalitetu ovoga lijeka u odnosu na postojeće „tablete za potenciju“ čiji je proizvodni proces poznat dugi niz godina.

Iz tog razloga Kamagra Hrvatska ® opredjelila se isključivo na uvoz i distribuciju Kamagra gela sa ciljem lakše analize i kontrole kvalitete proizvoda kako bi zajamčeno sa 100% sigurnošću omogućili svojim kupcima proizvod sa 100% učinkom i najboljim cijenama. Što smo opravdali kroz zadnje 4 godine postojanja te više od 10.000+ zadovoljnih kupaca.

Kako prepoznati Original Kamagra Gel ® u 5 jednostavnih koraka

1. Važno!

Ajanta Pharma kako bi dodatno zaštitila svoj proizvod, u svakom novom proizvodnom ciklusu primjenjuje sitne izmjene na ambalaži. Što znači da sa svakim novim rokom trajanja možete očekivati kutiju sa malim izmjenama kao što su: 

– rok trajanja iskazan na vrhu kutije umjesto na desnoj bočnoj strani kutije

– umjesto dugačke crvene crte, crveno će biti označena poruka upozorenja na desnoj bočnoj strani kutije

– izmjena fonta na nazivu “Sildenafil Oral Jelly 100mg”

– veličina kutije (zadnja izmjena koja je primijenjena na posljednjem proizvodnom ciklusu sa rokom trajanja do 10 mjeseca 2024 godine)

Ovakvim pristupom Ajanta Pharma povećava troškove proizvodnje i kompleksnost svojih pakiranja kako bi otežala bilo kakvu mogućnost kopiranja proizvoda. 

Indikatori poput:

– reljefnog loga

– hologramske naljepnice

– rok trajanja (36 mjeseci/3 godine)

– reljefnog tiska

– tekstura lijeka

Uvijek stoje ne promijenjeni! I uvijek odgovaraju opisu koji možete pročitati u nastavku teksta.

Primjer kutije desno s rokom trajanja od 11 mjeseca 2021 godine do 10 mjeseca 2024 godine.

1. Reljefni logo

Sa ciljem zaštite kvalitete i autentičnosti Kamagra gela, farmaceutska kompanija Ajanta Pharma je razvila jedinstvenu metodu označavanja originalnih pakiranja svojih proizvoda te je uporabom tiskanja reljefnog loga dodatno otežala proces krivotvorenja njihovih proizvoda.

Što je reljefni tisak loga?
Reljefni tisak je postupak utiskivanja izbočenog ili udubljenog reljefa na papir, karton, kožu, platno ili foliju, uglavnom se koristi iz dekorativnih razloga ali u ovom slučaju ima funkciju povećanja troškova proizvodnje ambalaže kako bi dodatno obeshrabrila potencijalne krivotvoritelje navedenog lijeka.

Kako prepoznati reljefni logo?
Reljefni logo se također naziva „slijepi tisak“ te samim time je prepoznatljiv na dodir. Prilikom pregleda ambalaže Kamagra gela slobodno pređite prstima preko svakog naznačenog loga te se uvjerite u njegov reljefni izgled/izbočenost. 

2. Hologramska naljepnica

Svaka originalna kutija Kamagra gela mora sadržavati hologramsku naljepnicu na kojoj se prilikom reflektiranja jasno navodi naziv proizvođača „Ajanta“ u spektru duginih boja.

3. Reljfni tisak "Ajanta Pharma"

Prethodno opisanom metodom reljefnog tiska Ajanta pharma je s ciljem dodatne zaštite otisnula blagi reljefni naziv u desnom kutu kutije „Ajanta“.

4. Rok trajanja

Glavni sastojak Kamagra gela je sildenafil citrat, te je opće poznato da je kemijska potentnost ovoga sastojka ograničena na maksimalno 36 mjeseci (3 godine). Što znači da svaki Kamagra gel bez iznimaka i odstupanja mora imati naznačeni datum u trajanju od 36 mjeseci ili u suprotnom se radi o krivotvorenom lijeku.

5. Tekstura lijeka

S obzirom na tehnološki zahjevan i jedinstven proces proizvodnje Kamagra gela, Kamagru je izuzetno teško krivotvoriti no u rijetkim slučajevima možete se susresti sa pokušajima krivotvorenja.

Na što je potrebno obratiti pozornost?

Tekstura vašeg lijeka mora podsjećati na gustu masu koja se teško razljeva te ima jasno vidljivu boju. Ukoliko vaš proizvod ispunjava navedene karakteristike možete biti 100% sigurni u ispravnost vašeg proizvoda.

U slučaju da se susretnete sa teksturom koja podsjeća na vodu, prozirne ili izbljedjele boje, koja se lako razljeva u tom slučaju ne konzumirajte proizvod jer se u 100% slučajeva radi o krivotvorenom proizvodu upitne kvalitete.