O nama

Kamagra Hrvatska

Kamagra Hrvatska je vodeća life-style stranica za edukaciju i promidžbu revolucionarnog  sredstva za potenciju pod nazivom Kamagra gel (Kamagra Oral Jelly).

Tko smo mi?

Kamagra Hrvatska je vodeća life-style stranica za edukaciju i promidžbu revolucionarnog sredstva za potenciju pod nazivom Kamagra gel (Kamagra Oral Jelly).

 

Misija i vizija

Naša misija je pravilno educirati i informirati o problemima erektilne disfunkcije, poboljšanju kvalitete intimnih odnosa te prije svega omogućiti svim muškarcima da uz sebe imaju zadovoljnog partnera, njegovanog ispunjenim intimnim životom i kvalitetnim odnosom. 

Također nam je cilj razbiti sve predrasude i mitove o sredstvima za potenciju  te potencirati zdravu i otvorenu komunikaciju među ljubavnim partnerima.

Ajanta Pharma

Ajanta Pharma je specijalizirana farmaceutska tvrtka koja se bavi razvojem, proizvodnjom i komercijalizacijom farmaceutskih proizvoda. Zapošljavamo više od 3.500 ljudi diljem svijeta, dok su naši proizvodi prisutni u više od 30 zemalja. Ajanta Pharma posluje s pet proizvodnih postrojenja koja stvaraju farmaceutske proizvode visoke kvalitete.

Opredijeljeni za skrb bolesnika još od 1973, Ajanta Pharma je potpuno integrirana farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Mumbaiju, u Indiji. Radimo napredna istraživanja u razvojnim centrima za sintezu API i gotovih formulacija u različitim dozama. Fokusiramo se najviše na tržište u Indiji, dok se također istodobno otvaramo novim međunarodnim tržištima koji su tijekom posljednjih nekoliko godinabila naš ključan pokretač rasta. Također sudjelujemo u brojnim istraživanjima za vodeće multinacionalne farmaceutske tvrtke s ciljem proširivanja naše baze znanja i generiranja dodatnih prihoda. Naši zaposlenici imaju obvezu ispuniti naše misiju – „Zadovoljiti globalne zdravstvene potrebe s inovacijama i novim tehnologijama“. Na stranicama Ajanta Pharme možete provjeriti cijeli popis stručnjaka koji rade na proizvodnji lijekova za globalno tržište s glavnim voditeljem tima i direktorom proizvodnje – Dr. Anilom Kumarom. Također možete pronaći i ostale informacije o laboratorijima Ajanta Pharme. Posjetite i uvjerite se sami u sigurnost i kvalitetu naših proizvoda na službenim stranicama Ajanta Pharme